Büroohoonete uus aeg

Gert Jostov
, Technopol Ülemiste juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste Citys Lõõtsa 8 valmivatel kolmiktornidel on energiakasutuse klass C, samuti on olemas tasuta parkimine, lisateenuste mitmekülgne valik ja paranev transpordiühendus.
Ülemiste Citys Lõõtsa 8 valmivatel kolmiktornidel on energiakasutuse klass C, samuti on olemas tasuta parkimine, lisateenuste mitmekülgne valik ja paranev transpordiühendus. Foto: Ülemiste City

Tallinnas võime rääkida kolmandast suuremast büroopindade rajamise lainest.

Kui büroopindade ehitamise esimene laine, mis toimus 1990ndate lõpus ja 2000ndate alguses, tõi turule esimesed moodsad hooned ning teine laine, mis leidis aset buumiaastatel, tõi turule kvantiteedi, siis kolmas laine on toomas turule eelkõige kvaliteeti.

Praegusel ajal on nii arendajate kui ka kasutajate ilmselge rõhuasetus eelkõige kvaliteetse töökeskkonna loomisel. See on enamat kui kaheksast viieni kohustus, pigem on see kujunemas koduks väljaspool kodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles