UNICEF: masu jätab heategevuslikud projektid hätta

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõnnirobot.
Kõnnirobot. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

MTÜ Heategevuskeskus ühe eestvedaja, UNICEF Eesti Rahvuskomitee presidendi Elle Kulli sõnul on majanduskriis seadnud ohtu mitmesuguste heategevusprojektide rahastamise.


Majanduskasvu perioodil alustatud suurte heategevusprojektide, nagu kõnnirobot Lokomati, tagasimaksed on praegusel kriisiajal sattunud löögi alla, vahendab ERR uudised Elle Kulli hommikusaatele «Terevisioon» antud intervjuud.

Saatekülalise sõnul oli oht, et seade lülitatakse makseraskuste tõttu välja, kui selle soetanud MTÜ osamakset tähtajaks ei tasu.

«Suures hädas me pöördusime inimeste poole ja kutsusime appi Ameerika-Eesti fondi,» ütles Kull ning lisas, et tänu fondi toetusele suudeti esialgu tasuda osamaksust 800 000 krooni ning saavutati kokkulepe tähtaja pikendamiseks kolme kuu võrra.

Pühapäeval toimub emadepäeva kontsert, millega juhitakse tähelepanu rahastamisraskustes olevale Lokomati projektile, mis on juba hetkel kasutuses ja aidanud paljusid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles