Valimised tulekul: kesknoored näevad tarbijakaitse menetluses Partsi huvisid

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknoored valimisreklaami tegemas.
Kesknoored valimisreklaami tegemas. Foto: Toomas Huik

Keskerakonna Noortekogu peasekretär Tõnis Mölder nendib, et majandusministeeriumile alluva tarbijakaitseameti menetlus Juhan Partsi tagasiastumist nõudva plakati osas näeb välja võimu ärakasutamisena.

«Asjade selline käik näitab, et majandusminister võtab kesknoorte kriitikat ikka väga tõsiselt,» ütles Mölder. «Meie eesmärk on rahvale teadvustada, et kodukulude pöörase kasvu ja nende leevendamisega mittetegelemise taga on justnimelt Juhan Parts.»

Kesknoorte peasekretäri sõnul lugesid nad tarbijakaitseameti algatatud menetlusest alles eile online-meediast ning vastavasisulist infot ning etteheiteid tarbijakaitselt nendeni jõudnud pole.

Mölder rõhutas, et kesknoored kutsuvad majandusministrit võtma poliitilist vastutust ridamisi majandusministeeriumiga seotud prohmakate osas.

«Interneti Sihtasutuse skandaal, maanteeameti skandaal, EASi skandaal, Estonian Air, tegevusetus ja kodukulude kasvu osas,» loetles Mölder Partsi haldusalas toimuvat.

«Selle asemel, et tarbijakaitsesse pöörduda, peaks Parts hoopis tagasi astuma!» edastasid Kesknoored emotsionaalses pressiteates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles