Digipööre maakonnalehtedes

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Teataja (ülemine) ja Valgamaalase uuenenud veebikeskkond: praegu veel avatud tabalukkudega tähistatud artikleid saavad märtsi lõpust internetis lugeda vaid väljaannete tellijad.
Virumaa Teataja (ülemine) ja Valgamaalase uuenenud veebikeskkond: praegu veel avatud tabalukkudega tähistatud artikleid saavad märtsi lõpust internetis lugeda vaid väljaannete tellijad. Foto: Repro

Viie suurima maakonnalehe veebikeskkonnad läbisid põhjaliku uuenduskuuri.

Eesti suurimaid maakonnalehti koondava ettevõtte Ühinenud Ajalehed väljaannete veebilehed on läbi teinud põhjaliku uuenduskuuri, mille käigus muudeti digi- ja paberleht ühtsemaks tervikuks. Uue digikeskkonna said Pärnu Postimees, Virumaa Teataja, Valgamaalane, Järva Teataja ja Sakala.

Uuenenud on veebikeskkondade kujundus, peamised muutused on aga sisulise poole kättesaadavuses – nüüd on maakonnalehtede veebikeskkondades kättesaadav kogu paberlehtede materjal. Paberväljaannete artiklid leiab digilehtedel rubriigist «Paberleht» lehe ilmumise päeval alates südaööst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles