Murdoch muudab oma netiajalehed tasuliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rupert Murdoch 27. aprillil Beverly Hillsis.
Rupert Murdoch 27. aprillil Beverly Hillsis. Foto: Reuters / Scanpix

Meediamogul Rupert Murdoch eeldab, et tema News Corporationile kuuluvate ajalehtede võrguväljaannete kasutamine muutub lähima aasta jooksul tasuliseks, kuna uudisteportaalide sisu tasuta jagamine pole enam tasuv ärimudel.


Murdoch ütles eile News Corpi värskeid äritulemusi kommenteerides, et praegused internetikasutamise ajad saavad peatselt mööda, vahendas

CNN

.

Murdochi sõnul tõestab News Corpile kuuluva USA ärilehe Wall Street Journali näide, et ajalehe võrguversiooni tasuliseks muutmine võib edukas olla.

News Corporation on üks maailma suurimaid meediakontserne. USAs kuulub sellele lisaks Wall Street Journalile näiteks New York Post, Suurbritannias Times, Sunday Times, Sun ja News of the World, lisaks veel käputäis Austraalia väljaandeid. Peale selle omab Murdoch netiportaali MySpace, USA telekanalit Fox, filmistuudiot Twentieth Century Fox ja majandusuudisteagentuuri Dow Jones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles