Laste rallikrossisari kogub hoogu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et kõik ikka võrdne oleks, said lapsed enda käsutusse neli ühesuguse mootori ja ühesuguste rehvidega väikest Renault Twingo sõiduautot.
Et kõik ikka võrdne oleks, said lapsed enda käsutusse neli ühesuguse mootori ja ühesuguste rehvidega väikest Renault Twingo sõiduautot. Foto: Kristjan Teedema

Kes soovib, see proovib. Kes proovib, soovib veel. Sel talvel tasahilju käima läinud laste jäärajasõitude sari kogub iga võistlusega populaarsust. Anne kanalil võttis eile omavahel mõõtu juba 22 last.

«Kas ma toon sulle autost lasteistme,» pakkus ühe poisi isa abivalmilt. Vastuseks sai ta resoluutse ei. Teise auto juures sealsamas kõrval manitses murelik vanaema oma lapselast: «Ega sa ometi sõitma lähe?» Vastust teadis ta muidugi juba ette.

Eile said tartlased otse koduakende all elada kaasa enam kui 500-hobujõuliste ralliautode mõõduvõtule. Tuntud rallimeeste kõrval pääsesid autoroolis jääle ka lapsed. Nii mõnelegi neist oli see päris esimene kord rooli keerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles