Rock pole täitnud ühtegi eesmärki

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman panustas Rocki kontosse 28 punkti, kuid rõõmu heast sooritusest rikkus meeskonna valus allajäämine.
Rain Veideman panustas Rocki kontosse 28 punkti, kuid rõõmu heast sooritusest rikkus meeskonna valus allajäämine. Foto: Kristjan Teedema

Vägev esimene poolaeg, uskumatult vilets kolmas veerandaeg ja lisaaja loterii ning Tartu Rock langes Balti liigast.

«Oleme terve hooaja hästi mänginud, kuid paar olulist kohtumist on läinud aia taha … Järjekordne tähtis mäng, kus me ei suutnud ennast tõestada. Miks? Seda on raske öelda, võib-olla tuleb meil sellisel hetkel pinge sisse, ei tea,» rääkis Tartu Rocki korvpallimeeskonna tagamängija Rain Veideman. Need laused pärinevad eile õhtust, pärast Balti liiga veerandfinaali. Veideman viskas küll 28 punkti, kuid see ei aidanud tartlasi Balti liiga poolfinaali.

Rock küll võitis eilse kohtumise 100:89, ent kahe mängu kokkuvõttes jäid nad Läti pealinnas tegutsevale klubile kolme punktiga alla. Asjade selline käik oli ilmselt šokeeriv nii Rocki mängijatele, treeneritele, klubi juhtkonnale kui ka tribüünid viimse kohani täitnud fännidele. Alustas ju Rock veerandfinaalseeriat selge soosikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles