Žuravljov vedas Tartu poolfinaali

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov.
Eivo Žuravljov. Foto: Ain Liiva

Tiitlikaitsja Bigbank Tartu kindlustas pühapäeval 3:1 (15, 19, 23) võiduga Rakvere Fruit Xpressi üle koha koduse meistriliiga poolfinaalis. Avamängu olid tartlased võitnud 3:0 ja teise kohtumise 3:1. Eivo Žuravljov (pildil) tõi viimases mängus võitjate resultatiivseimana 14 punkti, Rakvere kasuks panustas Elia Lulla samuti 14 punkti.

Valio Võru võrkpalliklubi ja TTÜ pidasid laupäeval veerandfinaalseeria teises mängus maha viiegeimilise põnevuslahingu, millest väljus 3:2 (22, –23, 25, –15, 9) võiduga TTÜ ning asus seeriat 2:0 juhtima ning vajab poolfinaali pääsemiseks veel ühte võitu.

Denis Sintov ja Mart Tii­saar panustasid TTÜ võitu vastavalt 21 ja 20 punkti, Jaanus Nõmmsalu lisas 10 punkti. Võru poolel säras Andris Õunpuu, kelle arvele jäi 25 punkti, Olari Venno tõi 17 punkti. TTÜ ja Võru kohtuvad taas esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles