Kullamäe: ebaedu on kinni detailides

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rocki korvpallimeeskonna põrumine Balti liigas on tekitanud meeskonna seniste esituste suhtes palju küsimusi.

«Kõik on kinni väga väikestes asjades, kasvõi ühes otsustavas viskes – nii juhtus eurosarjas või õnnetus mängus Eesti karikavõistlustel. Pühapäevalgi võis kõik sõltuda ühest viskest … Aga kokkuvõttes on hinges väga suur pettumus,» rääkis Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe. Tema juhendatav meeskond pole suutnud tänavu täita veel ühtegi püstitatud eesmärki – ikka on midagi puudu jäänud. Kullamäe tunnistas, et tal pole asjade sellisele käigule selget seletust. «Midagi on jäänud puudu, aga ma ei tea, mis. Võib-olla oleme teinud midagi valesti, kuid treeneritel on ju ikka selge nägemus ja siht, kuidas meeskond peaks toimima.»

Meenutame: esimese suure ebaõnnestumisena takerdus Rock eurosarjas alagrupiturniiril, Eesti karikavõistlustel kaotati veerandfinaalis üllatuslikult Tallinna Kalevile, kolmas pauk saabus Balti liiga veerandfinaalis, kus selge soosikuna kaotati Riia Baronsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles