Harjumaal uppus paadiga merele läinud mees

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalapaat.
Kalapaat. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eile läks Lahepere lahel ümber paat kahe inimesega, kellest ühel õnnestus kaldale ujuda, teine mees leiti uppununa.

 
Kell 21.50 sai piirivalve teate, et Kloogarannast 200 kuni 300 meetri kaugusel on paat ümber läinud, teatas piirivalveamet. Paadis viibinud kahest mehest ühel õnnestus kaldale ujuda ning kiirabi toimetas ta haiglasse. Teine mees jäi kadunuks.

Piirivalve alustas kohe Lahepere lahel otsinguid. Sündmuskohale väljusid Tallinna kordoni mootorpaaditoimkond, Paldiski kordoni patrulltoimkond, piirivalvelaev Kati ja piirivalve helikopter.

Abi paluti ka mereväe miinilaevalt Admiral Cowan, mis viibis sündmuskohast 10 meremiili kaugusel. Kaldal teostasid otsinguid Paldiski kordoni ja Tallinna kordoni toimkonnad ning Põhja-Eesti Päästekeskuse komando.

Kell 1.30 otsingud lõpetati meest leidmata. Täna varahommikul alustas otsinguid piirivalvelaev Kati. Kell 8.56 leidis piirivalvelaev Kati operatiivpaat kadunud mehe uppununa.

Ilm oli õnnetuse hetkel hea. Juhtunu asjaolude selgitamisega tegeleb politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles