Sarapuu tahab Popelile lahkumishüvitist maksta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Arvo Sarapuu.
Abilinnapea Arvo Sarapuu. Foto: Toomas Huik

Abilinnapea Arvo Sarapuu tegi ettepaneku maksta tööalaste probleemide tõttu ametist lahkuvale keskkonnaameti juhatajale Otto Popelile lahkumishüvitist.


«Olen jah teinud sellise ettepaneku,» tunnistas Sarapuu linnavalitsuse pressikonverentsil. «Aga see on seotud jäätmemajanduse korrastamisega kalmistutel. Sel aastal saavad valmis kaks platsi kalmistujäätmete sorteerimiseks ja elanikele avatakse ka kaks jäätmejaama,» loetles Sarapuu Popeli teeneid.

«Nii et ühtepidi on tööd tehtud hästi. Teistpidi – see otsus ei ole veel vastu võetud. Aga sellise ettepaneku ma tegin,» lausus abilinnapea.

«Sarapuu põhjendab oma ettepanekut Ida-Euroopa esimese parkuuriväljaku avamisega, Siselinna kalmistu korrastamisega, uute jäätmejaamade rajamisega. Kolm jäätmeplatsi on loodud kalmistujäätmete sorteerimiseks ja nii edasi. Nii et Popel on kolm aastat linna teenistuses töötanud, see väärib tähelepanu küll,» lisas linnapea Edgar Savisaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles