Kiek in de Kök.
Kiek in de Kök. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Mustamäe noortekeskuses toimub 18.–22. märtsini traditsiooniline linnalaager. Noortekeskuse juhataja Julia Tiido-Andrejeva sõnul on laagril seekord esmakordselt kavas väljasõit. «Tahame muuta niisugused ekskursioonid traditsioonilisteks. Seekord külastame Viikingite küla Kosel, mis on väga põnev paik. Päeva sisustame erinevate tegevustega,» sõnas ta.

Linnalaager toimub ka Haaberstis, kuhu on oodatud kõik 7-12 aastased noored. Kevadise laagri põnevateks sündmusteks on kindlasti bussireis Haapsallu, kus tutvutakse põneva piiskopilinnusega, uuritakse vanu raudteeveokeid jne Laagripäevad on täis huvitavaid külastusi ka erinevatesse Tallinna asutustesse, kui ka põnevaid ettevõtmisi Haabersti Noortekeskuses.

Nõmme noortemajas (Nurme 40) toimub 19.-21. märtsil järjekordne kevadise koolivaheaja kunstilaager lastele vanuses 7-11 aastat. Laagri eesmärgiks on laste aktiivne ja vahelduv kunstialane tegevus. Teemadeks on liikuvad pildid, meisterdamine, viltimine, kompositsioon keraamilisel plaadil, klaasimaal, joonistamine ja maalimine. Laagripäevad kestavad kell 10.00-14.00. Laagrilistele pakutakse ka kerget lõunaoodet. Laagri tasu on 18 eurot. Info registreerimise kohta Nõmme noortemaja kodulehel

Linnamuuseumi filiaal Kiek in de Kök ootab 9–12-aastasi lapsi ühepäevasesse linnalaagrisse. Kohtutakse 19. või 20. märtsil kella 11-15.00. Tutvutakse Kiek in de Köki suurtükitorniga ning toimub põnev otsimismäng. Ekskursioonil bastionikäikudesse uuritakse läbi kõik käikude sopid ja sissepääsud, kuulatakse legende ja lugusid salakäikudest ning sõidetakse ajarongiga tulevikku! Hind 8 eurot (sisaldab sooja einet muuseumi kohvikus). Laagrisse registreerimiseks tuleb  saata meilile edith.ulm@linnamuuseum.ee lapse nimi, vanus ja lapsevanema kontakttelefon. Kohtade arv on piiratud!

 

 

Tallinna noortekeskused pakuvad koolivaheajal eriprogramme, noortekeskustes toimuvate ürituste kohta leiab täpsemat infot noortekeskuste infoportaalist

 


Kommentaarid
Copy