Lang: seinast seina ilmavaadetega koalitsioonid takistavad riigi arengut

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Karis (vasakult), Paul Varul, Rein Lang, Andres Lipstok ja Märt Rask Tartus peetud konverentsil
Alar Karis (vasakult), Paul Varul, Rein Lang, Andres Lipstok ja Märt Rask Tartus peetud konverentsil Foto: Aldo Luud

Justiitsminister Rein Lang ütles Tartus majanduskonverentsil esinedes, et igasugused jutud maksude räigest tõstmisest tuleb ära lõpetada ja et kriisi ajal on seinast seina ilmavaadetega koalitsioonid riigi arengut takistavad.


Langi sõnadest lugesid paljud kohalviibinud välja vihje, nagu tuleks tema arvates lõpetada koostöö hiljuti maksude tõstmise ettepanekuga välja tulnud sotsiaaldemokraatidega, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Lang ütles, et sotsiaaldemokraatidel on koalitsioonis koht olemas, kui nad on konstruktiivsed, mitte destruktiivsed ning et sellised maksutõusu ettepanekud praeguses koalitsioonis läbi ei lähe.

«Üks väga tunnustatud Eesti ettevõtja esitas väga põhjendatud küsimuse, et kuidas saab ikkagi olla nii, et kui tema peab läbirääkimisi välisinvestoritega Eestisse investeeringute tegemise üle, siis samal ajal ilmub veebi mingisugune teade, et Eesti valitsus läbi rahandusministri suu annab teada, et kohe tõuseb Eestis radikaalselt ja räigelt maksukoormus. Ja selle peale ma ütlesingi, et selline jama tuleb nüüd väga selgelt ära lõpetada,» märkis Lang.

«Selliste sõnumite saatmine välismaailmale - me ju teame, et maailm tänu tehnoloogia arenguole on muutunud globaalseks meediakülaks - on lausa häbematu,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles