Nikolai Novosjolov läheb Tallinna Mõõgale tiitlit kaitsma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim vehkleja Nikolai Novosjolov.
Eesti parim vehkleja Nikolai Novosjolov. Foto: Liis Treimann

Mõõgakõlinat ja valgetes kostüümides mehi tuubil täis Kalevi spordihallis peetakse sel nädalavahetusel traditsiooniline meeste epeevehklemise MK-etapp Tallinna Mõõk, kust võtab osa 221 meesvehklejat 40 riigist. Tiitlit asub kaitsma Nikolai No­vosjolov.

«Nikolail on siin võiduvõimalus kindlasti olemas,» kommenteeris Eesti koondise peatreener Kaido Kaaberma. «Ta on ju hetkel maailma esinumber ja ka tiitlikaitsja. Iseasi, kuidas tal seekord võistlus välja tuleb, tipp on siin väga tihe.»

Konkurents on karm tõepoolest, maailma esisajast saabub Tallinna 69 meesvehklejat, maailma edetabeli esikümnest stardib 43. korda peetaval turniiril üheksa sportlast. Lisaks Londoni olümpiavõitjale Ruben Limardo Gasconile Venezuelast astuvad võistlustulle näiteks 2011. aasta maailmameister itaallane Paolo Pizzo ja 2012. aasta Euroopa meister Pavel Suhhov Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles