Elanikud kiruvad poolikut torutööd

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähemalt kuus Ulila aleviku loodeservas asuvat majapidamist jäid veevärgist ilma, kinnitavad Eve Piirisild ja Jaak Jõeleht.
Vähemalt kuus Ulila aleviku loodeservas asuvat majapidamist jäid veevärgist ilma, kinnitavad Eve Piirisild ja Jaak Jõeleht. Foto: Kristjan Teedema

Ulilas ja Puhjas tehtud torutööd läksid mitme elaniku arvates vett vedama, sest paljud majad on siiani vee ja kanalisatsioonita. Erilist lootust neil veevärgiga liituda aga enam pole, sest Emajõe-Võhandu veemajandusprojekt on lõppenud.

«Varsti saad omale vee,» lubas 2010. aastal Puhjas ja Ulilas toruehitusel töötanud poeg oma emale Eve Piirisillale, kes elab Soo tänavas. Mõlemale üllatuseks lõppes aga kraavikaevamine sadakond meetrit enne Piirisilla maja.

«Lubati, et tuleb teine ehitusetapp, aga seda ootame siiani,» nentis Piirisild. «Ausalt öeldes vett me enam ei loodagi,» sõnas teine kohalik mees Jaak Jõeleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles