Fourcade ja Berger tegid puhta töö

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal Hantõ-Mansiiskis tõmmati eile joon alla laskesuusatamise tänavusele MK-sarjale, kus riisusid koore norralanna Tora Berger ja prantslane Martin Fourcade, saades esikoha nii üldarvestuses kui võites ka kõikide distantside – sprindi, jälitussõidu, tavadistantsi ja ühisstardiga sõidu – arvestuses väikese kristallgloobuse.

Hooaja viimasel etapil oli suurepärases hoos tšehhitar Gabriela Soukalova, kes lisas neljapäevase sprindivõidu kõrvale ka esikoha jälitussõidus ning 12,5 km ühisstardiga sõidus. Eesti tüdrukutest jõudsid jälitussõitu Darja Jurlova  ja Johanna Talihärm, Jurlova aga eksis lasketiirudes kuuel korral ja langes 54. kohale, neli möödalasku teinud Talihärm sai 56. koha.

Meeste jälitussõidus langes koguni seitsmel lasul eksinud Indrek Tobreluts viis kohta ja lõpetas 52. positsioonil, kahel trahviringil käinud Roland Lessing tõusis 53. kohale. Sõidu võitis kõik tiirud puhaste paberitega läbinud Austria vanameister Christoph Sumann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles