Eesti noorteühenduste vahel jagati pool miljonit eurot

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtete kogukasum vähenes.
Ettevõtete kogukasum vähenes. Foto: SCANPIX

Haridus- ja teadusminister kinnitas oma käskkirjaga riiklike noorteühingute aastatoetuse saajad ning toetuste suurused, enamus toetuse saajaid on tänaseks juba sõlminud lepingud Eesti Noorsootöö Keskusega toetuse kättesaamiseks.

Tänavu pälvisid riikliku toetuse järgmised ühingud: Avatud Vabariik, Eesti Gaidide Liit, Eesti Noorte Naiste ja Noorte Meeste Kristlike Ühingute Liit, Eesti Noorteühenduste Liit, Eesti Skautide Ühing, Eesti Väitlusselts, Eesti Õpilasesinduste Liit, Eesti Üliõpilaskondade Liit, Noorteühendus ELO, Noorteühing Eesti 4H, Noorteühing Tugiõpilaste Oma Ring Eestis, Tegusad Eesti Noored, Urban Style ning YFU Eesti.

Toetuste kogusumma oli 448 541 eurot ning toetuste suurused ühingutele jäid 48 tuhande ja 20 tuhande euro vahele.

Noorteühingu aastatoetust võivad taotleda noorteühingud, mille eesmärgiks on noorsootöö korraldamine ja läbiviimine, millel on vähemalt 500 liiget ja tegutsevad kohalikud üksused vähemalt viies maakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles