Tallinnas koguneb Läänemere Linnade Liidu juhatus

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna panoraam
Tallinna panoraam Foto: SCANPIX

Neljapäeval toimub Tallinnas Läänemere Linnade Liidu juhatuse koosolek ja arutelu ajalooliste keskuste arenguperspektiivide üle.

Arutelu algab Tallinna Linnaarhiivis kell 14 ja keskendub ajalooliste keskuste elukeskkonnale. Käsitletakse ka seda, kuidas muuta keskused turistidele atraktiivsemaks. Eelnevalt leiab aset juhatuse koosolek.

Tallinna kultuuriväärtuste ameti juhataja Aini Härmi sõnul on arutelu teema aktuaalne. «Tallinnaski seisame pidevalt küsimuse ees, kuidas teha nii, et vanalinnas käiks elu ka pärast äride sulgemist,» nendib Aini Härm. «Oluline on säilitada vanalinn mitmekülgse elukeskkonnana. Ja ehkki Tallinna vanalinn on suur turismimagnet, võivad teiste linnade kogemused meid siingi aidata paremaks minna.»

Läänemere Linnade Liit (Union of Baltic Cities) on vabatahtlik organisatsioon, kuhu kuulub üle 100 linna 10 riigist. Organisatsioon on avatud kõigile Läänemere regiooni linnadele koostööks vastavalt põhikirjas kehtestatud eesmärkidele.

Liit põhineb Läänemere ääres paiknevate linnade ajaloolistele traditsioonidele kultuuri-, kaubandus- ja majandusalase koostöö vallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles