105 sammuga läbi Tartu rahu

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tartu rahu» on mõeldud neljale mängijale, aga kui endal on nuppe rohkem, võib mängijaid olla enam. Pildil mängu loonud õpilasfirma liikmed Piia Paula Hallast (vasakult), Kaspar Adamson, Fred Jõks, Karl Kevin Klais ja Oskar Protsin.
«Tartu rahu» on mõeldud neljale mängijale, aga kui endal on nuppe rohkem, võib mängijaid olla enam. Pildil mängu loonud õpilasfirma liikmed Piia Paula Hallast (vasakult), Kaspar Adamson, Fred Jõks, Karl Kevin Klais ja Oskar Protsin. Foto: Kristjan Teedema

Kaks aastat tagasi avati tollases Reiniku gümnaasiumis Tartu rahu tuba. Nüüd on vahepeal Jaan Poska nime saanud kooli õpilastel ette näidata sinna soliidsesse tuppa kenasti sobiv lauamäng «Tartu rahu».

Viieliikmeline õpilasfirma Kopf koosneb viiest kümnenda klassi õpilasest: ainsa tüdrukuna Piia Paula Hallastist ning tema koolivendadest Kaspar Adamsonist, Fred Jõksist, Karl Kevin Klaisist ja Oskar Protsinist.

Üheskoos loodi lauamäng, mis on ülesehituselt ja reeglitelt üsna klassikaline. Kaitsvas metallsilindris on peidus pikk mängulaud, täring ja nupud ning viis pakki küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles