Vaikne ja salakaval tippkaamera

Peeter Langovits
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotonäide kontsertetenduse «Diiva» lavalt. ISO 12 800 tagas nõrgas, kuid kontrastses valguses hea tasakaalu valguse ja varju vahel. Kaamera töötas nii vaikselt, et ei häirinud isegi kõrvalistujat.
Fotonäide kontsertetenduse «Diiva» lavalt. ISO 12 800 tagas nõrgas, kuid kontrastses valguses hea tasakaalu valguse ja varju vahel. Kaamera töötas nii vaikselt, et ei häirinud isegi kõrvalistujat. Foto: Peeter Langovits

Fotomaailmas jäävad peale ainult head ja väga head kaamerad. Canon püüab oma uue EOS 6D-kaameraga pälvida professionaalide ja tõsiste huviliste tähelepanu. Kuidas see õnnestub?

Möödunud aasta lõpus tutvustas Canon oma uut 20-megapikslist täisformaatsensoriga peegelkaamerat, mille hind jääb 2000 euro kanti ja mis omaduste poolest mahub kenasti populaarsete EOS 5D Mark II ja EOSi 7D vahele.

Kui fotograaf Kaupo Kikkas kirjutas kunagi Tehnotrendis Kölnis peetud fotomessist «Photokina 2008», kiitis ta Canoni kauaoodatud uue põlvkonna kaamerat EOS 5D Mark IIt, mis võimaldas kasutada tundlikkust ISO 25 600 tänu suurele sensorile ja uuele protsessorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles