Leegionäride superseeria jättis Kalevile võimaluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi leegionäridel (vasakult) Armands Škelel, Frank Elegaril, Keith McLeodil ja Ty Abbottil oli eile põhjust rõõmustamiseks.
Kalevi leegionäridel (vasakult) Armands Škelel, Frank Elegaril, Keith McLeodil ja Ty Abbottil oli eile põhjust rõõmustamiseks. Foto: Toomas Huik

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas Balti liiga poolfinaali avavaatuses kodus Ventspilsi 64:61.

Kas kolmepunktilisest edust piisab? Kas korduskohtumises suudetakse samamoodi ründelauas domineerida ja kas vabaviskeid tabatakse otsustavas vaatuses senisest paremini? Ja mis pagana kavaluseks oli vastaste treeneri Roberts Štelmahersi otsus anda Sandis Valtersile poolfinaali avamängu ajal lihtsalt puhkepäev?

Need on vaid mõned küsimused, mis tekkisid Kalev/Cramo ja Ventspilsi vahelise Balti liiga poolfinaali avakohtumise põhjal, mis lõppes Kalevi võiduga 64:61. Vastustega tuleb oodata kõigest mõni päev – kõik saab selgeks neljapäeval, kui meeskonnad peavad Ventspilsis maha vastasseisu teise kohtumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles