Noorsotside uueks presidendiks sai Heiki Järveveer

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Järveveer.
Heiki Järveveer. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eile toimus Eestimaa südames Paides Noorte Sotsiaaldemokraatide kongress, kus uueks juhiks valiti siseminister Jüri Pihli nõunik Heiki Järveveer, asepresidendiks sai Villu Viidul.

Noorsotsid võtsid kongressil vastu ka manifesti «Sotsiaaldemokraatia annab Eestile tervise».

Värske presidendi sõnul vajab Eesti plaasterdamise asemel kompleksravi. «Vajame elujõulist ja tervemat rahvast, majandust ja ühiskonda. Sotsiaaldemokraatial on pakkuda kõige tugevamad lahendused,» ütles Heiki Järveveer.

Noorsotsid leiavad, et ühiskonna terviseprobleeme tuleb osata ennetada ning nende ilmnedes tuleb asuda tegutsema.

Noorsotside välissuhtlusega tegelev asepresident Villu Viidul seab eesmärgiks Läänemeremaade huvides suurema partnerluse ja tihedama läbikäimise. «Pidev suhtlus ja koostöö Põhjamaade ja Baltikumi vahel loob uusi võimalusi majanduses ning kasvatab meie julgeolekut,» ütles Viidul. «Juba tuleval nädalal kogunevad Põhjamaade noorsotsid Tallinnas. Üheks teemaks on ELi idapartnerluskoostöö, kus tulevane eesistujariik Rootsi saab ära kasutada Baltimaade kogemusi.»

Kongressil tervitas noorsotse ka SDE esimees Jüri Pihl, kelle sõnul ei tohi järeltulevatele põlvkondadele jätta päranduseks probleeme, vaid elujõuline riik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles