Filmi sepistab nüüd Edith Sepp

Tiit Tuumalu
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie oleme valmis: Edith Sepp (vasakul) ja Piret Tibbo-Hudgins enne eilset Eesti Filmi Instituudi nõukogu otsustavat istungit.
Meie oleme valmis: Edith Sepp (vasakul) ja Piret Tibbo-Hudgins enne eilset Eesti Filmi Instituudi nõukogu otsustavat istungit. Foto: Toomas Huik

Eesti Filmi Instituudi nõukogu valis eile peaaegu ühehäälselt – kaheksa poolt, üks vastu – instituudi juhiks Edith Sepa. Sepp omakorda kavatseb nimetada instituudi peaprodutsendi ametisse Piret Tibbo-Hudginsi.

«Kummagi põhimõtted filmiinstituudi toimimisest ja arengusuundadest andsid kindluse, et sellises koosseisus juhatuse tegevus on valdkonna arengut edasiviiv ja toob filmitootmisse kaasaegseid põhimõtteid,» ütles nõukogu esimees Paavo Nõgene.

Eraldi rõhutas Nõgene Sepa seisukohta, et vastloodud filmiinstituut ei tohiks eemalduda valdkonnast või saada üksnes ühe valdkonna grupi häälekandjaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles