Kiviõlis visati noorele naisele hapet näkku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiviõli
Kiviõli Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht

13. veebruaril visati Kiviõlis 27aastasele naisele näkku hapet, naisele tehti Tallinnas mitu operatsiooni.

13. veebruaril visati ühes Kiviõli kortermaja sissekäigus 27aastasele Svetlanale hapet näkku. Naisterahvas toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Kriminaalasjas toimub aktiivne eeluurimine, mille käigus kontrollitakse juhtunu kõiki võimalikke versioone, sealhulgas ka teo motiivi ning happe päritolu. Käesoleval ajal ei ole uurimise huvides võimalik avaldada muid andmeid, teatas prokuratuuri pressiesindaja.

Vastavalt isikuandmete kaitse seadusele ei ole prokuratuuril võimalik kannatanu vigastuste kohta midagi öelda, lisas ta.

Väljaande MK-estonija teatel toimus vahejuhtum 13. veebruari hommikul kella 9 paiku, kui lapse hommikul lasteaeda viinud naine läks koju tagasi. Kui viiendal korrusel asuva koduukseni oli jäänud veel üks trepivahe ilmus naise sõnul ei tea kust välja inimene, kes viskas talle midagi näkku. Viskaja jooksis kiiresti trepist alla, naine aga hirmunult üles oma korterisse.

«Ma sain kohe aru, et mulle visati mingit mürki näkku, riided hakkasid sulama, nägu kiskuma,» meenutab  naine toimunut. Mobiiltelefon hakkas samuti sulama. «Hea, et oli kodutelefon, millega sai kiirabi kutsuda,» rääkis naine.

Praeguseks on naisele tehtud Ida-Tallinna keskhaigla silmakliinikus mitu operatsiooni paremale silmale, mis sai kõige tugevamalt viga. Õlal ja näol olevad põletushaavad hakkavad paranema. Naise sõnul pole tal aimugi, kes teda ründas ja mis võiks olla rünnaku põhjuseks. Vaenlasi tal enda teada ei ole, rääkis toidupoes kassapidajana töötav noor ema. Kannatanu ise arvab, et ilmselt aeti ta kellegagi segi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles