Noored ja vanad pilgupüüdjad

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamootorrattaklubi Unic-Moto sõbrad Kertu Joosu (vasakul) ja Raigi Aasamäe võtsid eile motomessil Motoexotika vaid korraks oma telefoni ja nii nad pildile jäidki.
Vanamootorrattaklubi Unic-Moto sõbrad Kertu Joosu (vasakul) ja Raigi Aasamäe võtsid eile motomessil Motoexotika vaid korraks oma telefoni ja nii nad pildile jäidki. Foto: Kristjan Teedema

Vanamootorrattaklubi Unic-Moto sõbrad Kertu Joosu (vasakul) ja Raigi Aasamäe võtsid eile motomessil Motoexotika vaid korraks oma telefoni ja nii nad pildile jäidki. «Oleme kogu aeg püüdlikult ajastutruud olnud ja just siis, kui me pole, tuleb fotograaf,» naeris Kertu Joosu, kes koos Raigi Aasamäega oli platsi võtnud 1958. aastal valminud nõukogude mootorrattal KMZ.


Unic-Moto oli reedest pühapäevani peetud motomessile toonud tsikleid aastatest 1907–1974. Nende hulgas oli ka Eesti vanim mootorratas Wanderer 1907, mis restaureeriti ligi 30 aastat tagasi. «Praegu on masin põhimõtteliselt sõidukorras,» kinnitas Unic-Moto Lõuna piirkonna esindaja Heiki Vint.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles