Joobes ja lubadeta juht sõidutas kained sõbrad pitsat sööma

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodik. Pilt on illustreeriv.
Roolijoodik. Pilt on illustreeriv. Foto: Reporter

Möödunud reedel tabasid Elva konstaablid autoroolist alaealise alkoholi tarvitanud juhtimisõiguseta noormehe, kes sõidutas parasjagu oma kaineid sõpru pitsat sööma.

Reedel, 22. märtsil kella 22 paiku pidasid piirkonnakonstaablid Elva linnas Valga maantee ja Maisi tänava nurga kinni päevinäinud Fordi. Sõidukijuhi kontrollimisel ilmnes, et roolis oli 15aastane Martin, kes oli tulnud sõpradega Paluperast Elvasse pitsat sööma. Lisaks juhtimisõiguse puudumisele oli nooruk ka alkoholi tarvitanud.

Peale Martini olid sõidukis kaks 18aastast ja üks 15aastane noormees, kes olid kained. Vestluses politseinikega selgus seegi, et sõidukit juhtinud nooruk oli võtnud salaja kasuisa tagant autovõtmed ja sõitu läinud.

Politsei andis noore juhtimisõiguseta ja alkoholi tarbinud sõidukijuhi üle lapsevanemale. Juhtunu uurimiseks alustas politsei väärteomenetlust.

Elva konstaablijaoskonna piirkonnavanem Alik Säde ütles, et vastutustundetu pole ainuüksi sõidukiroolis olnud noormehe käitumine, aga niisamuti nende sõprade oma, kes alkoholi pruukinud ja kogenematu juhi masinas kaasa sõita otsustasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles