Ameeriklase seiklused Hiiumaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonieurose halulaeva ehitus: USA suursaadik Jeffrey Levine naerab. Euroopa ju maksab.
Miljonieurose halulaeva ehitus: USA suursaadik Jeffrey Levine naerab. Euroopa ju maksab. Foto: Michelle Schohn, Evelin Kokkota

USA suursaadik Jeffrey Levine võtab kaasa naise, sõidab Haapsallu, näeb seal jääteed, tal tekib kiusatus... Aga auto on neetult raske.

Kell 6.00. Äratuskell heliseb. Komberdan trepist alla (36 astet), lasen meie labradori Duna välja ning annan seejärel talle hommikusöögi. Vaatan taevast – see on selge, näen Tallinna lahte. Vaatan termomeetrit: kaks kraadi külma. Suurepärane!

8.00. Asun abikaasa Janie’ga teele Hiiumaale, kus toimuvad Ameerika päevad. Algul mõtlesin, et võtan Duna ka kaasa, aga sain peagi aru, et see on halb mõte. Uurin kaarti: mulle meeldib teada, kuhu liigun. Saadan pojale Californiasse tekstisõnumi. Loen Washingtonist ja ka mujalt saabunud e-kirju, kokku 26. Heidan pilgu Facebooki: kuus äramärkimist, kaks sõnumit ja üks sõbrasoov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles