Kerli edu valem on sisemine rahu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: Brian Ziff

Elvas sündinud ja praegu Californias elav Kerli rühib pikkamisi, kuid kindlat muusikamaailmas ülespoole. Värske Playboy (ikka see Ameerika originaal) juhatas intervjuu temaga sisse lausega, et Kerli on üks maailma suurimatest popstaaridest, kellest te pole kuulnud. Kaks Billboardi tantsutabeli esikohta, palad Tim Burtoni filmides. Hea küll, see pole ehk päris tipp, kuid on väga lähedal sellele. Äsja ilmus Kerlil värske ja meeleolukas, tantsulist gooti-poppi sisaldav EP «Utopia».

Reibas ja rahulik Kerli on intervjuu ajal telefoniliini teises otsas oma Los Angelese kodus vannitoas ja vaatab aknast välja. Aknast paistavad Hollywoodi mäed. Ilmakuulsa Hollywoodi märgi ees kasvab aga üks väga suur puu ning see varjab märgi enda ära. Kerli kinnitab rahulikult, et see ongi tema jaoks ideaalne, sest parema meelega vaataks ta tegelikult niikuinii metsa. Selline sissejuhatus näibki olevat täpselt Kerli stiilis. Ehk siis suhtumine suisa imeasjadesse nagu tavalistesse ning samas ka vastupidi. Temaga rääkides süveneb minut-minutilt tunne, et tegu on piigaga, kes elab küll osalt omaloodud muinasjutumaailmas, kuid vaatamata sellele hoiab pea selge ja rahuliku ning jalad kindlalt maas. Igal juhul on tegemist äärmiselt pühendunud artistiga, kelles peitub oluliselt rohkem, kui pelgalt glamuurikanalite hooajaline täitematerjal.

Kerli, sa oled viimasel ajal andnud kõvasti intervjuusid, aga eesti keeles ilmselt küll mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles