Visnapuu naaseb Rocki peatreeneri kohale

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe võib taas naasta palliplatsile. Esimesed märgid sellest tulid juba mõni nädal tagasi, kui Kullamäe osales Rocki korvpallimeeskonna kohtumises fännidega.
Gert Kullamäe võib taas naasta palliplatsile. Esimesed märgid sellest tulid juba mõni nädal tagasi, kui Kullamäe osales Rocki korvpallimeeskonna kohtumises fännidega. Foto: Erakogu

Rocki korvpallimeeskonna peatreeneriks saab uuest nädalast taas Indrek Visnapuu, kuna meeskond pole tänavu Gert Kullamäe juhtimisel täitnud ühtegi hooajaks seatud eesmärki.

«See otsus ei tulnud kergelt, aga paraku selline on elu,» kommenteeris korvpalliklubi juhtkonna sammu TÜ akadeemilise spordiklubi juhataja Andres Liinat.

Sisuliselt sündis peatreeneri vahetuse otsus kohe, kui oli selgeks saanud, et Rock tänavu Balti liiga poolfinaali ega finaali ei jõua, kuid pingete vältimiseks oodati ära eelmisel nädalal lõppenud koduliiga põhiturniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles