Tallinna raamatumessil esitletakse Andrus Kivirähki raamatut

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Kivirähk on kirjutanud üle kahekümne näidendi
Andrus Kivirähk on kirjutanud üle kahekümne näidendi Foto: Priit Simson

Neljapäevast laupäevani peetakse rahvusraamatukogus Tallinna raamatumessi. Kolme päeva vältel pakuvad uudiskirjandust 30 kirjastust, toimuvad kohtumised autoritega, kolm põnevat seminari ja hulk arutelusid.

Näiteks neljapäeval kell 17 esitleb väikeses konverentsisaalis oma uhiuut raamatut «Maailma otsas. Pildikesi heade inimeste elust» Andrus Kivirähk, autoriga vestleb tema hea sõber ja raamatugurmaan Mart Juur.

Avaseminaril 4. aprillil peetakse eesti kirjandusega maailma vallutamise plaane. Kuidas satuvad meie autorite teosed väliskirjastajate huviorbiiti? Mida saavad selleks teha autorid ise, kas nad peaksid andma õigused kirjastajale/agendile? Juhiseid annavad tunnustatud autoriõiguse spetsialistid Lynette Owen (Pearson Education, Suurbritannia) ja Hanna Kjellberg (Otava Group Agency, Soome), oma kogemusi väliskirjastajatega jagab kirjanik Indrek Hargla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles