Inglased petsid lisaks lasteaiale ka kaasmaalasi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanike ja juhtideta jäänud Päikesepai lasteaed.
Omanike ja juhtideta jäänud Päikesepai lasteaed. Foto: Toomas Huik

Inglastest abielupaar Jennifer ja Stuart McCall, kes jätsid endast maha laastatud eralasteaia Päikesepai, on petnud suure summa välja ka kaasmaaalastest abielupaarilt, kelle Eestisse meelitasid.


Päikesepai tegevjuht Merle Kaev ütles, et võttis täna ühendust inglastest abielupaariga, kellelt perekond McCall kokku kaks miljonit krooni välja petnud ja kes on asja ka Inglismaal politsei uurida andnud.

Jennifer ja Stuart McCall kutsusid oma tuttava abielupaari Eestisse, lubades siin naisele osalust ja tööd lasteaias, mehele aga Kaleviste maja renoveerimisel.

McCallid küsisid kinnitamata andmetel oma kaasmaalastelt pidevalt raha mõnekümne tuhande krooni kaupa ja tänaseks ulatub võlasumma juba 2 miljoni kroonini.

Täna helistas toimetusse mees, kes ütles, et lasteaiast eelmisel nädalavahetusel ära viidud kodutehnika ja mööbel paikneb müügi ootel ühes Tallinna garaažis ja selle toimetasid sinna McCallid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles