Üleslöödud romud võivad tänavailt kaduda

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal avaldas maanteeament terve rea fotosid avariilistest autodest, mis on taastatud väliselt sõidukõlbulikeks, kuid pahatihti ei ole sellised sõidukid siiski ohutud.
Eelmisel nädalal avaldas maanteeament terve rea fotosid avariilistest autodest, mis on taastatud väliselt sõidukõlbulikeks, kuid pahatihti ei ole sellised sõidukid siiski ohutud. Foto: maanteeamet

Majanduslikel kaalutlustel taastatakse avariilised sõidukid pahatihti turvalisuse arvelt kompromissile minnes.

Kui praegu saab avariis tugevasti viga saanud sõiduki endale oksjonilt soetada igaüks, siis tulevikus võivad sellistel enampakkumistel osaleda vaid litsentseeritud autolammutustöökojad. Nii loodetakse veelgi vähendada kes teab kuidas üles löödud autode pääsemist tagasi liiklusesse.

«Kõige suurem probleem ongi piiri tõmbamine, milline auto on taastatav ja milline mitte,» tõdes Eesti Liikluskindlustuse Fondi kahjuennetuse valdkonna juht Erik Ernits. Ta lisas, et tegelikult on kõik autod taastatavad. «Lipsu ümber võib ülikonna ka teha,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles