Huvikool paneb laste näpud liikuma

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ristikheina lasteaia kõige vanema kunstiringi rühma lapsed Lisete Aruoja ja Eerik Miller kaunistasid eelmisel nädalal munapühade eel tühjaks puhutud mune.
Ristikheina lasteaia kõige vanema kunstiringi rühma lapsed Lisete Aruoja ja Eerik Miller kaunistasid eelmisel nädalal munapühade eel tühjaks puhutud mune. Foto: Margus Ansu

Paar aastat tagasi märkas noor ema Mariliis Lõhmus, et lasteaias jääb muude tegevuste kõrvalt meisterdamiseks ja näputööks liiga vähe aega, ning otsustas sel puhul ise midagi ette võtta.

Enne emapuhkust rõivaste tehnilise disainerina töötanud naine proovis alustada väikse ringiga. Sinna huvilisi otsides sattus ta Ristikheina lasteaeda, kus talle pakuti võimalust teha sedasama ringi hoopis sealsamas ja seal käivatele lastele.

Lõhmus ütles, et kaks aastat tagasi alustas ta Ristikheinas nelja lapsega, praegu on seal juba kolm 12-lapselist rühma ning laienetud on veel kolme lasteaeda. Aasta tagasi sai töötuba ametlikult huvikoolina registreeritud ning kannab nüüd nime Omanäoline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles