Inimesed räägivad ja aluspüksid sosistavad

Marite H. Butkaite
, Teatrikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuse «Elad muudkui ja ei pane tähelegi, kuidas teise ilma satud» osatäitjad Katrin Kalma (Niina) ja Kauri Kaljuste (Seneca) mängivad kunstnik Kiwa lavakujunduses, milles on naiste aluspükse umbes 2000.
Lavastuse «Elad muudkui ja ei pane tähelegi, kuidas teise ilma satud» osatäitjad Katrin Kalma (Niina) ja Kauri Kaljuste (Seneca) mängivad kunstnik Kiwa lavakujunduses, milles on naiste aluspükse umbes 2000. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel nädalal langesid lähestikku pikad pühad ja Tartu Üliõpilasteatri minifestival kahe uue lavastusega. Paar päeva teatrimelu, kus peale esietenduste oli ka vestlusringe ja pidusid. Mõtlemisainet jagub.

Kalev Kudu lavastatud «Elad muudkui ja ei pane tähelegi, kuidas teise ilma satud» on populaarse vene näitekirjaniku Pavel Prjažko näidendil põhinev skisoanalüüs lauludega, Enor Niinemäe «Rääkiv Inimene» on Jüri Ehlvesti samanimelise novelli dramatiseering.

Lava- ja taustajõududena on kaasatud ka Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles