Maadlejad tulevad Rajul puuri

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Toom
Alo Toom Foto: Mardo Männimägi

Eesti sportliku vabavõitluse ehk MMA liiga Raju järgmisel üritusel on võitluskaardile lisatud ka üks muudetud reeglitega maadlusmatš, näitamaks publikule maadlust selle kõige ürgsemal kujul.

Idee taga on Rahvusvahelise Olümpiakomitee (ROK) otsus hääletada maadluse olümpiamängudelt kõrvaldamise poolt alates 2020. aastast. Omavahel lähevad vastamisi kaks Eesti koondise kreeka-rooma maadlejat Eerik Aps ja Alo Toom, mõõduvõtu juhatab sisse Londoni olümpiahõbe Heiki Nabi.

«Õnneks või kahjuks on meil Eesti koondises ühes kaaluklassis olemas kaks meest, kes tegelikult ka n-ö iga päev rivaalitsevad,» kommenteeris Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar, kes on koos enda maadlustreeneri Kristjan Pressiga idee autor. «Nendel käib pidev mõõduvõtt – kumb sõidab Eestit esindama järgmistel võistlustel. Nimetagem siis maadlejate lahingut Rajul MMile sõitja väljaselgitamise avapauguks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles