Tallinn on löökaukudes lõhutud autode eest maksnud viiele omanikule üle 2000 euro

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfaldiaukude remont Paldiski mnt Selveri vastas üle tee.
Asfaldiaukude remont Paldiski mnt Selveri vastas üle tee. Foto: Toomas Huik

Vastuseks Tallinna linnavolikogu liikme Urmas Mardi (IRL) arupärimisele tänavatel varitsevatest ohtlikest löökaukudest ning sellest tuleneva kahju kompenseerimisest teatas abilinnapea Kalle Klandorf, et ajavahemikul 01.12.2012 - 12.02.2013 on Tallinna linna paigaldatud 227 ajutist hoiatavat liiklusmärki. Ühe märgi paigaldamise hind koos käibemaksuga on 17,74 eurot, seega on antud ajavahemikul märkidele kulunud 4 026 eurot ja 98 senti.

Klandorfi vastuses seisab, et Tallinna linna lepingupartner Tallinna Teede aktsiaselts teostas mainitud ajavahemikul ohtlikumate löökaukude likvideerimist päevasel ajal kolme ja päevasel ajal nelja brigaadiga, alates 25. veebruarist on öösel tööl neli  ja päeval viis brigaadi. Olenevalt ilmastikutingimustest  jõutakse ööpäevas remontida 80  kuni 160 m2 asfaltkatet, Klandorfi sõnul peaks peamagistraalidel löökaugud likvideeritud saama 15. maiks. Kõnealusel ajavahemikul on Klandorfi sõnul linnale laekunud 31 avaldust liikluskahju hüvitamiseks ning linn on kompenseerinud liikluskahju viiel korral kogumaksumusega 2171 eurot ja 89 senti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles