Elektrirongiliiklus on häiritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontaktliini avarii Pääskülas
Kontaktliini avarii Pääskülas Foto: AFP / Scanpix

Täna hommikul natuke enne kella kümmet jäi Pääsküla jaamas elektrirongi vooluvõtja kontaktliini külge kinni ning tõmbas selle puruks.


Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase ütles, et praegu uuritakse, kas viga oli kontaktliinis või rongis. Uurimine võtab aega. Kontaktliini parandustööd aga käivad ning tõenäoliselt kella kaheks pärastlõunal peaksid elektrirongid jälle tavapäraselt sõitma hakkama.

AS Elektriraudtee müügi- ja arendusdirektor Kuldar Väärsi kinnitas, et pärast kontaktliini purunemist seisis elektrirongide liiklus umbes tund aega. Pärast seda hakkasid rongid jälle liikuma, kuid mitte päris graafiku järgi. Osa neist hilines tund aega, mõned jäid aga hoopis liinile minemata.

Käigust ära jäid elektrirongid Keila-Tallinn väljumisega kell 10.25 ja Tallinn-Pääsküla väljumisega kell 11.40. Rong Tallinn-Kloogarand väljumisega kell 11.32 ei sõitnud Keilani, Keilast väljus rong Kloogaranda aga graafiku järgi.

Elektriraudtee vabandab sõitjate ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles