Kangur astus Euroliigas suure sammu edasi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur Euroliiga hooaja viimaseks jäänud kohtumises.
Kristjan Kangur Euroliiga hooaja viimaseks jäänud kohtumises. Foto: AFP

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi hooaeg Euroliigas sai selle nädalaga läbi. Võrreldes eelmise korraga, kui Kangur Euroopa klubikorvpalli tippsarjas mängis, astus ta tänavu suure sammu edasi.

Peale selle, et Kanguri statistilised näitajad on paranenud, oli Siena tänavu tunduvalt kõrgemas mängus kui Villeurbanne’i Asvel hooajal 2009/10. Siena jäi neljapäeva õhtul võõrsil 64:76 alla Vitoria Caja Laboralile, vahegrupis tuli leppida lõpuks kuuenda kohaga ning veerandfinaalidest jäädi napilt välja. Vahegruppi suurepärase hooga alustanud Montepaschi kaotas viimased viis kohtumist ja lõpuks jäi nende arvele seitse võitu ja sama palju allajäämisi.

Kui viimases kohtumises jäi Kanguri panus üsna tagasihoidlikuks, siis hooaja kokkuvõttes oli ta üks Siena kindlatest põhitegijatest; Bobby Browni, David Mossi ja Viktor Sanikidze kõrval oli eestlane ainus, kes tegi Euroliigas kaasa kõigis 24 matšis. Pealegi alustas ta 13 korda mängu algkoosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles