Tennisemeeskond langes madalamasse liigasse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Kerner
Markus Kerner Foto: Viktor Burkivski

Eesti tennisemeeskond kaotas Davise karikasarja II liiga üleminekumängudel võõrsil kindlalt 0:3 Bulgaariale ning langes tulevaks aastaks III liigasse.

Ilma seljavigastusest taastuva esireketi Jürgen Zopita mänginud Eesti jäi juba avapäeval 0:2 kaotusseisu, kui nii Vladimir Ivanov kui Markus Kerner kaotasid üksikmängus. Laupäeval kaotasid Ivanov ja Mikk Irdoja veidi üle nelja tunni kestnud paarismängus 6:4, 7:6 (4), 6:7 (2), 4:6, 3:6 Aleksander Lazovile ja Tihomir Grozdanovile. Eilsed üksikmängud jäid ära, kuna Plovdivis sadas päev otsa vihma, pealegi oli Bulgaaria juba üldvõidu taganud.

«Ootasin natuke võrdsemat vastasseisu, aga mis sa teed,» tunnistas Eesti meeskonna kapten-treener Peeter Lamp. «Kõige rohkem otsustas esimene mäng, mille Vova (Vladimir Ivanov – toim) kaotas. Ta ei harjunud tingimustega nii ruttu ära, arvasin, et ta kohaneb kiiremini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles