Kalju kangutab neid ärritanud kohtunikku

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Tohver (keskel)
Kristo Tohver (keskel) Foto: Karli Saul

Eesti jalgpallimeistrivõistluste laupäevases kohtumises FC Flora ja Nõmme Kalju vahel lõid kired lõkkele ning pärast mängu oli Kaljul pretensioone väljakukohtunik Kristo Tohverile. Aset leidis lausa füüsiline kontakt.

Sportland Arenal täistuubitud tribüüni ees peetud liiga liidrite duellis saavutas Flora tänu Rauno Alliku teise poolaja väravale 1:0 võidu, kuid rohkem äratas tähelepanu olukord, kus Kalju mängija Tanel Melts sai 35. minutil teise kollase kaardi ja saadeti seega platsilt minema. Kui teine kollane kaart  oli igati õigustatud, siis Kalju leerile ei mahtunud hinge 31. minutil aset leidnud intsident, kus Melts sai liigse suupruukimise eest oma esimese kaardiväärilise hoiatuse (enne selle andmist oli kohtunik Meltsiga kaks kord vestelnud, lisaks oli ta suuliselt hoiatanud Tarmo Neemelot ja Vladimir Voskoboinikovi, seega oli tegu korduva rikkumisega).

Protesti ei esitatud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles