Autoturg hõivas kiirendusraja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sajad autod on nüüd müügivalmilt ritta seatud vanale Nõukogude armee lennuvälja maandumisrajale, kus veel hiljaaegu korraldati kiirendusvõistlusi.
Sajad autod on nüüd müügivalmilt ritta seatud vanale Nõukogude armee lennuvälja maandumisrajale, kus veel hiljaaegu korraldati kiirendusvõistlusi. Foto: Margus Ansu

Aasta esimestel päevadel jätsid Raadi automüüjad maha oma senised müügiplatsid ning panid autoaiad püsti omaaegse sõjaväelennuvälja maandumisrajale. Autode kiirendusvõistlustele tähendab see aga lõppu.

Müüjad kolisid ära Eesti Rahva Muuseumi ehituse eest. Endise autoturu aladele on ehituse ajaks kavandatud seadmete ja materjalide hoiu plats. Hiljem peaks sinna tulema aga jalutusala, selgitas osaühingu Raadi Arendus juhatuse liige Jüri Reinpõld.

«Autoturg sai nüüd palju paremasse kohta,» leidis Rein­­põld, lisades, et nüüd on müügiplatsile palju lihtsam ligi pääseda. Uute platside juurde vedas Raadi Arendus umbes kilomeetri jagu elektrikaablit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles