PPA juhi kandidaat keskendub valdkondade koostööle

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektori kandidaat Elmar Vaher peab oluliseks piirivalve, politsei ning kodakondsus- ja migratsioonivaldkonna edasist ühendamist ja hea õhkkonna loomist ühend­ametis. Vaheri sõnul andis ta kandideerimiseks nõusoleku pika läbirääkimise järel.

«Ma usun sellesse organisatsiooni, ma usun sellesse, et saab nelja valdkonda veel rohkem panna meie ühise eesmärgi nimel tööle – et inimesed tunneks end turvaliselt,» rääkis ta «Aktuaalsele kaamerale» antud usutluses. «Peadirektor ei sekku ilmselt üksikasjadesse. Minu ülesanne on luua õhkkonda, et tänaval inimene ei tunneks, et see on nüüd piirivalvur, see on patrullpolitseinik, see on kriminaalpolitseinik, vaid ta saaks võimalikult hästi end tunda meie kodumaal.»

Varem on Vaher töötanud erinevatel ametikohtadel politseis, sealhulgas aastatel 2005–2008 keskkriminaalpolitsei juhina ja alates 2008. aastast Põhja prefektina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles