Vaher: PPA juhtimine vaadatakse üle

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Ken-Marti Vaher
Siseminister Ken-Marti Vaher Foto: Andres Haabu

Siseminister Ken-Marti Vaheri sõnul on kavas üle vaadata kogu politsei- ja piirivalveameti (PPA) juhtimisahel ja viimastel aastatel kujunenud rollid.

«Mitte isegi kõige eesrindlikum politseinik või piirivalvur, vaid nimelt tugev juht, kes suudaks seda 5500 inimest kõige paremini suunata, motiveerida, eestvedada ja seada ka selgeid tulemusi ja nende täitmist ka järele valvata,» rääkis Vaher «Aktuaalse kaamera» stuudios, vahendas ERR Uudised.

«Ma arvan, et ta isikuomadustelt vastab ka nendele minu jaoks kolmele olulisele eeldusele - eestvedaja, selge meeskonnaehitaja ja kindlasti inimene, kes on suunatud tulemustele,» iseloomustas ta oma valikut.

Vaher kinnitas samas, et vaadatakse üle kogu PPA juhtimisahel ja erinevad vastutused ja rollid, mis viimaste aastate jooksul on kujunenud.

«Seda saab teha läbi põhitegevuse, näiteks narkovastases võitluses nii piirivalve, korrakaitse kui kriminaalpolitsei ressursside ühise kasutamise ja kui me suudame põhitegevused hästi eesmärgistada, tulemusi selgelt nõuda, ma arvan, et see liidab seda organisatsiooni kõige paremini kokku, mis tegelikult on ju kokku pandud alles hiljuti kolmest erinevast ametist,» rääkis Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles