Kaalikas läks bravuuri täis

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse «Juurikas on bravuurikas» eestvedajad Diana-Lisanne Käpp (taga, heleda peaga) ja Liina Kokk (mustas) pakuvad terve nädal koolikaaslastele tervislikke suupisteid.
Ürituse «Juurikas on bravuurikas» eestvedajad Diana-Lisanne Käpp (taga, heleda peaga) ja Liina Kokk (mustas) pakuvad terve nädal koolikaaslastele tervislikke suupisteid. Foto: Margus Ansu

Kommertsgümnaasiumi fuajees seisnud kaalikavaagnad tühjenesid eile küll üsna tasapisi, kuid väljasirutatud käega õpilaste möödudes jäid juurikahunnikud järjest väiksemaks.

Sellel nädalal on kooli õpilased igal hommikul saanud näksida midagi värsket ja tervislikku, sest 11. klassi neiud Liina Kokk ja Diana-Lisanne Käpp korraldavad koolis nädalat «Juurikas on bravuurikas».

Tüdrukud naersid, et on juurikajagajatena nooremate õpilaste hulgas juba kõvasti kuulsust kogunud ja kooli peal tuntud ka porganditädidena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles