Nukuteatri uueks juhiks pakutakse Joonas Tartut

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tartu.
Joonas Tartu. Foto: Arvet Mägi

Nukuteatri uue juhi nimetamine lükkus tänaseks; Postimehe andmetel võib teatri uueks tegevjuhiks saada Rakvere teatri juht Joonas Tartu (32). Teatri nõukogu esimees Kalju Komissarov ütles, et ei kinnita teadet ega lükka seda ka ümber. Tema sõnul avalikustatakse uue juhi nimi reede hommikul.

Veel kolmapäeval, kui kultuuriminister Rein Lang ja kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene kohtusid nukuteatri töötajatega, oli lootus, et uue juhi nimi selgub järgmise päeva õhtuks. Komissarovi sõnul lükkus see aga protseduurilistel põhjustel edasi.

Tartu ütles eile, et teemat kommenteerib vaid Nuku nõukogu esimees Komissarov ning juhi nimega seotud viivitusel on väga selged ja objektiivsed põhjused. «Et oleks võimalik eelnevalt rahulikult nukuteatri inimestega läbi rääkida, et nad ei peaks teatris toimuva kohta taas lugema leheveergudelt,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles