Pärnu teenis esimese koduvõidu ja asus finaalseeriat juhtima

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeistrivõistluste kolmandas finaalmängus sai 3:2 võidu Pärnu meeskond ning asus kolme võiduni peetavad seeriat 2:1 juhtima. Avamängu võitis võõrsil 3:2 Selver ja teises kohtumises oli samuti võõrsil 3:1 parem Pärnu. Seega oli neljapäevane võit käimasoleva finaalseeria esimene koduvõit.

Avageimis kontrollis asjade käiku Pärnu, võites 25:19. Kohe kohtumise alguses väänas hüppeliigest Selveri temporündaja Timo Tammemaa, kel tuli kohtumine pooleli jätta. Teises geimis läksid pärnakad 15:9 ette, ent Selver jõudis viigiseisuni 19:19, kuid pingelise geimilõpu võitis Pärnu 26:24. Kolmandas geimis haaras pealinna klubi 15:11 eduseisu, ent Pärnu suutis jõuda 16:16 viigini. Lõpus oli Selver siiski kindlam ning võitis geimi 25:20.

Neljas geim oli äärmiselt tasavägine, kuni 13:13 seisult suutis Pärnu 16:14 juhtima minna, ent Selver jõudis taas 18:18 viigini. Samal ajal läks põlvevalu käes vaevlev Selveri põhimehi Kristjan Õuekallas longates meeskonna riietusruumi, ent naasis hiljem. Argo Meresaare vedamisel pääses Selver omakorda ette 20:19, ent Pärnu viigistas taas. Lõpus oli siiski Selver parem ja võitis 25:23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles