Pärnu ei jaksanud ja Selver suutis viigistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilses mängus soosikuks peetud Pärnu meeskonna blokk ei suutnud Martti Juhkami ja teiste Selveri meeste rünnakuid tõrjuda.
Eilses mängus soosikuks peetud Pärnu meeskonna blokk ei suutnud Martti Juhkami ja teiste Selveri meeste rünnakuid tõrjuda. Foto: Andres Haabu

«Selver sai palli üle võrgu, meie ei saanud… aga sellist finaali me ju tahtsimegi,» sõnas Pärnu võrkpallimeeskonna peatreener Urmas Tali mõni minut pärast Eesti meistriliiga finaalseeria neljanda mängu lõppu. Pärnul oli eile võimalik kindlustada meistritiitel, kuid koduväljakul pallinud Selver võttis 3:1 võidu ning viigistas seeria 2:2.

«Nüüd on seeria tagasi nullis. Tundub, et mõlemad jaksavad mängida,» sõnas Selveri juhendaja Avo Keel. Tema Pärnu kolleeg oli teist meelt. «Meie ei jaksanud täna üldse,» ohkas Tali. «Kogu mäng oli väga raske, ilmselt olid mõtted mujal. Ei, mitte kuldmedalite juures, kõik ju teadsid, mis selles mängus kaalul.»

Sama leidis ka Selveri mängija Argo Meresaar. «Täna oli kahe väsinud meeskonna võitlus. Tundus, et me saime paremini hakkama. Hommikul ei olnud voodist tõustes väga hea tunne,» sõnas võimsalt pommitanud Meresaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles