Fotod: linnavalitsus tunnustas lumemurdjaid ja valguspärle

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval oli Tallinna Raekojas abilinnapea Kalle Klandorfi vastuvõtt, kus tunnustati «Hoovid Korda» programmis osalenud parimaid korteriühistuid ning  konkursside  «Põhjala Valguspärl» ja «Tallinna Lumemurdja» parimaid.


Tunnustusauhinna «Hoovid korda 2012» preemiakomisjon otsustas tunnistada kolmeteistkümnest linnaosade poolt esitatud nominendist preemia väärilisteks korteriühistud aadressidel Kivila 3, Keskuse 14 ning Tondi 51A, vahendas Raepress.

«Põhjala Valguspärli» parimateks esitati 2012. aastal Eesti Raudtee uute ooteplatvormide valgustuslahendus ning Tallinna Teletorn.

Lumemurdjate parim on Mustamäe linnosa Retke tee 24 majahoidja Igor Ivanov (I koht).
Lasnamäelt valiti parimaks lumemurdjaks Tamara Zažigina, kes hoolitseb Majaka 32 lasteaia ümbruse korra eest ja Kristiine linnaosast Praskovja Kuhtenkova, kes on Sõpruse pst 8 majahoidja. Need tublid naised jagavad lumemurdja konkursi II ja III kohta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles