Täna algas Viljandi maantee remont

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas on alanud suuremad tee-remonitööd.
Tallinnas on alanud suuremad tee-remonitööd. Foto: Peeter Langovits

Tänasest kuni 10. augustini on taastusremondi tõttu tavaliiklusele suletud Viljandi maantee lõik Valdeku tänavast kuni linna piirini.


Kui bussiliikluses Viljandi maanteel remondi ajal mingeid muudatusi ei toimu, siis autod peavad Männiku tee kaudu ringi sõitma.

Rekonstrueeritava lõigu pikkus on 2,25 kilomeetrit ning taastustööd lähevad maksma 9,81 miljonit krooni. Ehitushanke võitis AS KPK Teedeehitus, projekti tegi K-Projekt.

Remondi käigus saab sõidutee täiesti uue asfaltkatte. Viljandi maantee ja Valdeku tänava ristmikule paigaldatakse foorid, samuti ehitatakse vahesaared ning valgustatakse ülekäigurajad.

Homme algavad rekonstrueerimistööd ka Lasnamäel Pae tänaval Paekaare ning Võidujooksu tänava vahelisel lõigul. Tööd kestavad 28. augustini. Selle tõttu muutub veidi 31. ja 58. liini busside marsruut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles