Ida-Virumaal päästeti tulekahjust neli inimest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Täna õhtul päästeti Jõhvi vallas Tammiku alevikus korterelamu trepikojas puhkenud tulekahjust neli inimest.

Kell 21.14 teatati häirekeskusele, et Tammiku alevikus Tamme tänaval on korterelamu trepikoda suitsu täis. Sündmuskohale sõitis neli päästeautot Jõhvi ja Kohtla-Järve päästekomandodest, operatiivkorrapidaja ja kiirabiauto.

Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et viiekordse elumaja trepikoda oli paksult suitsu täis. Päästjad selgitasid välja, et trepikojas esimesel korrusel põlesid lapsevanker ning selle juures asuv elektrikilp ja ühe korteri välisuks. Päästjad tõid põleva ukse tagant korterist välja vanema naisterahva ning andsid ta tervisekontrolliks ja esmaabi andmiseks üle meedikutele. Haiglaravi naine ei vajanud.

Trepikojast levis suits ka teistesse korteritesse, mistõttu päästjad evakueerisid korteritest kolm inimest, neist kaks redeli abil läbi teise korruse akna. Kiirabiautoga toimetati haiglasse üks inimene, kelle tervislik seisund sissehingatud suitsu tõttu halvenes.

Tulekahju kustutati ja trepikoda tuulutati kella kümneks õhtul. Tulekahju tagajärjel sai trepikoda kuuma- ja suitsukahjustusi, tules hävisid lapsevanker ja elektrikilp ning tugevalt sai kahjustada korteri uks.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles